Nieuwe VDL catalogus 2020 beschikbaar!

BEARS - Vol trots presenteren wij u de nieuwe VDL hengstencatalogus voor 2020. Met deze catalogus heeft u een compleet overzicht in handen van alle hengsten die wij u dit dekseizoen kunnen aanbieden, zowel spring- als dressuurgefokt.

Onze nieuwe hengstencatalogs vindt u online door te klikken op de volgende link:

Hengstencatalogus 2020

We blikken terug op alle highlights van 2019 met een eregalerij van vele kampioenen die afgelopen jaar uit VDL-fokproducten zijn voortgekomen. Daarnaast presenteren wij een aantal prachtige nieuwe hengsten zoals Avenger Z, Chopano, Levi, Landino, Liamant W en Stargos. Maar ook onze onlangs Preferent verklaarde hengsten Arezzo en Zirocco Blue ontbreken natuurlijk niet. 

Alle Grand-Prixspringhengsten staan in de nieuwe catalogus gemarkeerd met een GP-rozet. Zo kunt u ze nog gemakkelijker herkennen.

Ereplaatsen in onze catalogus zijn voor de 30-jarige Preferente hengst  Indoctro en onze Elite Olympiadehengst Bubalu VDL. Ten slotte treft u een uitnodiging aan voor onze hengstenshow op zaterdag 4 april 2020 om 14.00 in Bears. Mis het niet!

Komend week wordt de nieuwe catalogus mee verstuurd met het KWPN Magazine: 'In De Strengen'.
Heeft u de catalogus hier niet mee ontvangen of krijgt u 'In de Strengen" niet bezorgd en wilt u wel onze hengstencatalogus ontvangen? Stuurt u dan even uw adres naar ons email: info@vdlstud.com en wij sturen de catalogus alsnog naar u toe!
 

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten