19 nieuwe veulens wachten op uw bod op de VDL Online Breeders Market

BEARS - De VDL Stud heeft weer een nieuwe groep van negentien kwaliteitsvolle veulens geselecteerd voor de VDL Online Breeders Market. Alle nieuwe veulens worden vanaf heden aangeboden op onze website www.vdlonlinemarket.com. Het succesvolle onderdeel van de online omgeving van de VDL Stud promoot veulens van VDL fokkers die op correctheid en gezondheid zijn geselecteerd. Waaronder bijv. de volgende veulens:
  • Glasgow van’t Merelsnest-zoon Rocky, die 4e werd op de Nationale veulenkeuring dit jaar: zijn moeder Huwerna (v. Bubalu) was als veulen kampioen van Nederland;
  • Rhevana ZW, een merrieveulen van Kallmar VDL uit de directe moederlijn van Kevin Staut’s voormalig toppaard Silvana HDC;
  • Stargos VDL-zoon Rhodos MH, zijn moeder is een zus van het Olympiade paard Dubai.

De VDL Online Breeders Market is een platform waar klanten van de VDL Stud bijeenkomen. Onze fokkers registreren zich als verkoper om hun veulen aan te bieden. Vervolgens wordt het veulen geselecteerd op basis van gezondheid en correctheid en geplaatst op het platform VDL Online Breeders Market.  U kunt een bod plaatsen dat de fokker kan accepteren of afwijzen. 

De procedure in het kort:

  1. Registreer
  2. Activeer uw account via de bevestigingsmail
  3. Zoek uw favoriete veulen
  4. Plaats een bod
  5. De fokker accepteert uw bod of wijst het af
Alle relevante informatie is op de Online Breeders Market te vinden, maar in tegenstelling tot een online veiling gebeurt de verkoop niet per opbod. De klant brengt een bod uit dat wij communiceren aan de fokker. Aan hem of haar de keuze om wel of niet te verkopen of een tegenbod uit te brengen. Een uitgebracht bod is 24u bindend wat de Online Breeders Market ook dynamisch maakt voor zowel koper als verkoper.

Door zelf te selecteren op correctheid en gezondheid kunnen onze klanten en kopers rekenen op onze expertise die mensen wereldwijd al bijna 40 jaar kennen. Anderzijds genieten onze fokkers van het netwerk dat we in vier decennia hebben opgebouwd.

Negentien nieuwe veulens staan inmiddels online www.vdlonlinemarket.com en wachten daar op hun nieuwe eigenaar. 
Zoek een veulen > Bied > Koop! Zo makkelijk is het op www.vdlonlinemarket.com.

Voor meer info over het aanmelden van een veulen, koopvoorwaarden en details over de veulens verwijzen wij u graag naar de pagina 'Voorwaarden'.
U kunt voor meer inlichtingen ook bellen met Janko van de Lageweg, telefoon +31 (0)6 51815225, of mailen naa
info@vdlonlinemarket.com

Rocky (v. Glasgow van 't Merelsnest)
Rhevana ZW (v. Kallmar)
Rhodos (v. Stargos VDL)

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten