Spetterende start voor Trigon Auctions 2021

Op woensdagavond sloot Trigon Auctions de eerste collectie van 2021 af, met Dionthe van't Merelsnest Z die de aandacht trok met de hoogst oplopende biedingen, en uiteindelijk werd verkocht voor € 46.000 aan een Amerikaanse koper.
Slechts een paar kavels eerder werd Nantender VDL voor € 44.000 verkocht aan Groot-Brittannië en het laatste bod van € 38.000 werd uitgebracht op Son's Pleasure van Papinglo, waarbij Argentinië het lange biedduel over de hengst won.
Van de 11 hengsten werden er 10 verkocht voor een gemiddelde prijs van net geen € 25.000, waarbij alle paarden hun geboorteland zullen verlaten.
"Het was een goede avond met veel nieuwe bieders die streden met oude klanten van alle Trigon-partners en we kunnen het eens zijn met de kopers, hoe zij de paarden beoordeelden. Omdat zij uiteindelijk beslissen hoe de markt eruit ziet", zegt Janko van de Lageweg.
Nu kijkt Trigon Auctions vooruit naar de eerste veulenveiling, die sluit op 16 juni 2021, en het team is inmiddels onderweg om de pasgeborenen te selecteren. Fokkers kunnen hun veulen nog aanmelden voor selectie via de website https://www.trigonauctions.com/sell.
 

Dionthe van 't Merelsnest Z
Nantender VDL
Son's Pleasure van Papinglo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten