11 nakomelingen van Cardento geplaatst op internationale concoursen

Op verschillende internationale concoursen zijn 11 nakomlingen van Cardento geplaatst.

CSI Vilamoura (Spanje):
HHS Matilde (v. Cardento) en Michael Pender plaatsten zich als 4e in de 1.50m Grote prijs van CSI Vilamoura. Dominka van de Lucashoeve (Cardento x Chin Chin) en Luis Sabino Goncalves plaatste zich twee keer als 4e in een 1.45m rubriek.
 
CSI Vejer de La Frontera (Spanje):
Estella (Cardento x Odermus R) plaatste zich als 5e in een 1.50m rubriek, met ruiter Angelie von Essen.  Carcorde M&M (Cardento x Concorde) en Sofia Fast plaatsten zich bij de vijfjarigen met een foutloze ronde.
Flinstering du Monden (Cardento x Indoctro) en Elizabeth Rose Lutener plaatsten zich als 5e in een 1.30m rubriek. Jorki (Cardento x Chin Chin) plaatste zich als 5e en 6e in een 1.10m rubriek.
 
CSI Herning (Denemarken):
Cody 113 (Cardento x Quidam de Revel) plaatste zich 3 keer in verschillende rubrieken. Zo werd hij 4e en  5e in een 1.40m rubriek en 8e in een 1.35m rubriek. Cody wordt gereden door Mathias Norheden Johansen.
Clara (Cardento x Corlensky) en Juri Sokolovski plaatsten zich als 4e in een andere 1.40m rubriek.
 
CSI Gorla Minore (Italië):
Carynia (Cardento x Emilion) plaatste zich tweemaal in een 1.35m rubriek met ruiter Erika Edossi. Ze plaatsten zich als 2e en als 7e.
Twee andere nakomelingen van Cardento plaatsten zich in een 1.40m rubriek. Caribo (Cardento x  Athlet Z) en Alberto Carrara plaatsten zich als 3e en Can Can Lady (Cardento x Argent Massif) en Roberto Nocerino plaatsten zich als 8e.
 

Gekoppelde paarden

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten