As. zaterdag 1 April VDL hengstenshow

As. zaterdag 1 april organiseren wij onze jaarlijkse hengstenshow op ons bedrijf in Bears.

De show begint om 14:00 uur, voorafgaand met de huldiging van prestatiefokkers. In een aaneenlopende show van ca. 2,5 uur worden de VDL hengsten onder het zadel of aan de hand gepresenteerd.

Bewezen hengsten als  Arezzo, Bubalu, Cardento,  Douglas, Emilion, Falaise de Muze, Harley, Indoctro, Quasimodo vd Molendreef en Zapatero worden aan de hand gepresenteerd.

Meerdere internationale combinaties zullen in de ring verschijnen: James Billington met Baltic, Dakar en Comfortuna,  Jur Vrieling presenteert de hengsten Corporal, Dallas, Etoulon, Freeman,  Glasgow van ’t Merelsnest en Zirocco Blue. Durango verschijnt in de baan onder Lennard de Boer.

De volgende jonge hengsten worden aan de hand en/of  onder het zadel gepresenteerd Brantzau, Cohinoor, Comthago, Cornet’s Diamond, Davenport, Glenfiddich, Global Express, Good Fellow, Grand Slam, Hampshire, Insider, Impressive, Inspiration, Inaico en Irvington. 

Voor de dressuurfokkers is er een interessant aanbod met hengsten als Desperado, Four Legends, Ebony en Hennessy. Deze hengsten worden voorgesteld door bekende amazones als Emmelie Scholtens, Vai Bruntink, Stephanie Kooijman en Kim Koolen

Van verschillende hengsten worden nakomelingen getoond.

Het beloofd opnieuw een spectaculaire show boordevol fokkerij en sport te worden!

Iedereen is van Harte Welkom in Bears!

De show wordt live uitgezonden op www.clipmyhorse.de

Clip My Horse

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten