VDL-nakomelingen succesvol in jongepaardenrubrieken in Gijon

GIJON - In de jongepaardenrubriek van het internationale concours hippique in Gijon, Noord-Spanje, werd de zesjarige Harley-afstammeling I Mose VIs tweede. Kevin Gonzalez De Zarate Fdz reed het paard naar deze mooie klassering.
In deze tweefasen-wedstrijd om de Coca-Cola trofee, waarbij de zesjarigen over 1.30m. sprongen en de zevenjarigen over 1.35m, werd Ellen Whitaker gedeeld vijfde met de zevenjarige Hulahupe JR, een Bubalu VDL x Indoctro. 
De andere vijfde plaats was voor eveneens Britse amazone Jodie Hall Mcateer met Mademoiselle-A, een zevenjarige Corland x Cardento. 
Negende was Hennessy-S, een afstammeling van Indoctro, deze werd gereden door de Ierse ruiter David Simpson. 

Een dag eerder streden de Britse amazones om plaats één en twee in de jongepaardenrubriek, waarbij Mademoiselle-A (Corland x Cardento) met Ellen Whitaker eerste werd en Hulahupe JR (Bubalu x Indoctro) onder Jodie Hall Mcateer tweede. Hennessy-S (v. Indoctro) en David Simpson eindigden in deze wedstrijd als zesde.

In de CSIO5*  Tweefasenwedstijd over 1.50m om de EMA-Trofee was er een mooie vierde plaats voor Desperado (v. Cardento) onder de Colombiaanse ruiter Nicolas Toro. Ook Hortensia van de Leeuwerik (v. Corland) onder de Mexicaanse ruiter Manuel Gonzalez Dufrane bleef tweemaal foutloos en viel daarmee in de prijzen. Desperado (v. Cardento) en Nicolas Toro reden zich ook in de prijzen in het 1.40m om de Central Lechera Asturiana - Trofee, een wedstrijd om fouten en tijd. Hortensia van de Leeuwerik (v. Corland) en Manuel Gonzalez Dufrane werden tevens geplaatst in de 5* Grand Prix over 1.60 m met twee ronden om de Funerari Gijonesa-trofee. 

 


 

Gekoppelde paarden

Harley VDL

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten