Zirocco Blue-zoon Laurier wint de Grote Prijs van Kronenberg

Laurier (v. Zirocco Blue) wint in Kronenberg de 2* Grote Prijs 1.45m. De Zirocco Blue-zoon is gefokt in België door Ann Keisse en wordt uitgebracht door Jenny Krogsæeter uit Noorwegen. Laurier (v. Zirocco Blue) komt uit de merrie Hermine van Begijnakker (v. Chin Chin).
 
Ook was er succes voor Jucatan VDL (v. Carrera) in Kronenberg. Zo werd de Carrera-zoon vierde in het 1* 1.35m op zaterdag met Evi Wiefferink. Jucatan VDL (v. Carrera) is gefokt door H. & A. Sybrandi-Merkus. Het duo wist het gehele weekend foutloos te blijven.
 
In de 5- & 6-jarige rubriek bleek Namose VLS (v. Carrera) in topvorm te zijn. Zo wist de door Van Liere Stables gefokte Carrera-dochter op woensdag de derde plaats te behalen, op vrijdag de rubriek te winnen en tot slot op zaterdag de tweede plaats te behalen. Namose (v. Carrera) vormt een combinatie met Gabriël Coumans en heeft zich 5 keer weten te plaatsen in de afgelopen twee wedstrijden.
 
Tot slot wist de door H. de Roover gefokte Etoulon-zoon een mooie tweede plaats te behalen in de Medium Tour op vrijdag. Samen met Megan Laseur wist I Am (v. Etoulon) foutloos te blijven in de barrage en slechts een fractie langzamer te zijn dan de nummer 1.
 

Gekoppelde paarden

Laurier (v. Zirocco Blue)

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten